Kiskunfélegyháza Kecskemét

„B” kategória

Hogyan kezdd el a "B" kategóriás jogosítványt?

 • Első lépések
  - B kategória feltétele, hogy 16,5 életévedet betöltsd. - Érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya - Első részlet befizetése ( tandíj és a vizsgadíj (SZEV) - I. fokú orvosi alkalmassági igazolás ( háziorvosi ) - 2020. március 1-tól a KRESZ vizsgán kell bemutatni a bizonyítványod eredeti példányát
 • E-Learning vagy tantermi képzés?
  Felmerül benned a kérdés, hogy melyiket válaszd? Nos igen, ez attól függ, melyik jön be neked jobban. TANTERMI: Ami a tantermi képzés mellett szól, hogy tudsz kérdezni, jobban elmagyarázzák, van egy kis közösségi érzés is benne. E-Learning: Saját tempódban tudsz haladni, akár otthon ,vagy bárhol legyél a világban, csak internet kell hozzá. Mindkét esetben kapsz Online Hatósági Vizsgafelkészító tananyagot, így sikeresen tudsz felkészülni a nagy napra.
 • Mi a teendőm sikeres KRESZ vizsga után?
  Jöhet a következő lépés, kiválasztani az oktatót. Oktatóink névsorát, fotóját és autóját a weboldalon is megtalálod, illetve Facebook oldalunkon is.
 • Mikor mehetek forgalmi vizsgára?
  Amikor felkészültél, erre ez a legjobb szó. A kötelező alapórák után már ki tudunk írni forgalmi vizsgára, ennek feltétele, hogy az óraszámok után rendezve legyen a gyakorlati órák díja, illetve a 11000 FT-os vizsgadíj befizetése. Fontos kiemelni, hogy bármennyire is jól felkészültek az oktatóink, tanulónként változhat az előrehaladás üteme és fejlődése. Érdemes folyamatosan egyeztetni oktatóddal, hogy mennyire vagy önálló és felkészült a vizsgára. Amennyiben még nem javasolt a vizsga, úgy ennek ellenére saját felelősségre kérhető.